Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.09.2011, 18:42   #17625
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5483 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?

KALBİMİ KAYBETTİM

Kalbimi kaybettim ağladım
Santim santim aradım ıssız tenha [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]larda
Ben kalbimi kaybettim

Karanlıkta kaldı ruhum
Geceler kabuslara gebe
Damla damla akıtır zehrini yalnızlıklara
Bir şahinin pençesinde çırpınır yüreğim
Parça parça olurken bedenim
Seni düşlerim
Ben kalbimi kaybettim

Düşünceler yordu yorgunum
Sokak lambalarının sönük ışığında
Umutlar umutsuzluklar kaybolur
Yağan kar tanelerinde şekillenir düşler
Yanağında kalır yarin öpüşleri
Dudaklarında kalır [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]lerin
Hasretin ciğerimi dağlarken
Gözyaşların karışır kar tanelerine
Ben kabimi kaybettim karanlık bir [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]de

Hiç buğulu camlara yazdınmı adımı
Gözyaşlarınla suladınmı umutlarını
Hiç yakardınmı mevlaya bir ses diye
Her sesi sen z[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]dip ağladınmı umutsuzluğuna
Yok yok yağmur [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]lüm yok aramadın bile
İşte böyle bir [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]de kaybettim kalbimi
Vefasızlığına ağladım

yorum ve [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hayrunisa şenel [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]...

Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor...