Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyide bilemez ben sevmeyi biliyorum
ve hep ağlıyorum...
sevmek yürek ister....yüreksiz...
Her gidişine ayri bir anlam yüklüyorum.. Yapma allah aşkına ya hep kal benimle ya söz etme gidişlerden.. Ya da silinsin isminde cisminde..
Oynama benimle dengemi bozuyorsun..
Aşkı yaşayacak yürek bırakmıyorsun insanda..
Seni seviyorum diye başlayan ve ama ile devaam eden
cümleleri duymaktan bıktım!!
Seviyorsan seviyorsundur varsa vardır yoksa yokdur aması olmaz bu işin!
Üstelik bir cümlenin sonunda ama varsa, bir önceki yargının hiçbir hükmü yoktur artık..
Seni seviyorum ama birlikte olmamiz imkansiz..
Ya imkansiz diyebiliyorsan eğer sevmiyorsun demektir!!
Bahanelere sığınma küçük insanlar küçük bahanelere sıığınırlar ..
insanlarin hayatlarına sorgusuz sualsiz girip sonrada darma dağın edip
hiçbirşey söylemeden çekip gidenlerden nefret ediyorum.. Böylemisin sende gerçekten gitmekmi istiyorsun?
Yürekli ol biraz hadi konuş!!
Söylemek istediklerini söyle,iki çift sözü hak etmedikmi biz? Hiçmi saygın yok?? hiçmi sevmedin beni iyi ye güzele dair hiç mi bişey hak etmiyorum.
Ahh ben niye yanılıyorum hep niye tamam işte bukez gercekten biti dediğimde her defasında çıkıyorsun karşıma sömürüyorsun sana olan aşkımı sevgimi?
Biraz dahamı katı olmalıyım, dahamı kapalı tutmalıyım kapılarımı? aşk yok sevgi yok ilişkiler çıkar üzerine kuruluyor diyenleremi inanmalıyım?
Bazen bu dünyadan olmadığımı düşünüyorum,oyun çeviremiyorum, kötü hesaplar yapamıyorum..kurnazlıklar düşünemiyorum.sadece seni sevdim.insanız hepimiz,hepimizin zaaflari var,hepimizin yanlışları var, hangimiz çok dürüstüz yada dört dörtlük yaşıyoruz hatasız iyide hep benimi bulacak bunlar..Hiç bir kaygıya yer vermeden,hiç bir hesabı düşünmeden açsaydın eğer bana yüreğini,işte ozaman görürdün bir aşkın nasil efsaneye dönüşebileceğini.. Sen gözlerimi kapatıyorsun bir sen varsın başka hiçbir kimseye bakmıyorum, adının geçtiği her yerde herşeyi erteleyişim oluyorsun.Herşey senin çevrende şekillenmeli, her Şey sana göre düzenlenmeli..
Beceremiyorum kusura bakma.. Şimdi gidiyorum.. demekten başka çağrem yok inan bana herşeyden çok sevdim seviyorumda gitme kal desen gitmez kalırdım...ama demedin...aşk tam teslimiyet ister,kendini aşkın kollarına ya bırakırsınya da bırakmazsın..Bir yanım dışarıda kalsın dediğin noktada aşkı boğarsın yok edersin o güzelim duyguyu..
Bu yüzden cesurlerın işidir aşk!! Bırak aşk bende kalsın.. Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyide bilmez, ben sevmeyi biliyorum ve hep ağlıyorum..
YOLUN AÇIK OLSUN...
Hayat acısıyla tatlısıyla geçİp gidiyor
Sorgusuz sualsiz bir ömür tükeniyor
Etrafında onca kalabalıkla mutluyken insan
Bir anda nasıl yanlızlığa düşüyor