Alıntı:
*AHISKALI* Nickli Üyeden Al?nt?
yazıda gerçeklik payı olan birçok şey var, bunu görmemek elde değil...ancak köşe yazarlığı vasfınız varken 24 şehit varken bu kadar eleştirici ve insanları hemen birbirine akrşı cephe aldırıcı bir yazının zamanlaması ve önemi ne kadar doğru? yazının yorumlarını okuyunca gördüm ki hemen 2 bölünme oluyor o ona atıyor o ona... Artık şu birbirinizi bari şu şehitlerin verildiği acıalrın doruk yaptığı şu günde düşmanca görmeyin ve buna vesile olmayın...Ben şu-bu partiyi ya da adamı savunmuyorum beni de o kefeye koyup değerlendirmeyin...köşe yazarı vasfınızla topluma öncülük edeceğinize zamanlaması son derece manidar olan şu yazınız yerine acılarımıza tercüman olacak ya da çözüm üretebilecek bir yazı olsa kötü mü olurdu? Milletin burdaki birbirne düşmanca tavrını gördükçe siteye artık uğramaz oldum, çünkü her girişimde hemen uzaklaşmak geliyor...Bari bu günlerde biraz da olsa kenetlenin insaf! Elin soysuzları her ortamda nasıl bir araya geliyor bunu görün bari!
|
Sayın AHISKALI
Sizin vurguladığınız gibi ellbette amacım birilerine cephe almak asla değildir. Ben her zaman sadece gerçekleri yazıyorum ve paylaşıyorum. Bu gerçekleride görüp görmemek herkesin takdiridir, saygı duyarım
Zamanlama konusuna gelince ben şehitlerimiz için herkesten önce yazı yazdım KINALI KUZUM MEHMETÇİĞİM şiirimi burada paylaştım,acımız büyüktür. Herşeyden önce ben anneyim. Şehit annelerinin yüreğini yüreğimde hissederek bir kaç yıl önce bu şiirimi gözyaşlarımla yazmıştım.
Kenetlenme konusunda elbette size katılıyorum. Şu an kenetlenme zamanıdır.
Sağduyulu olma ve tutkun olma zamanıdır. Benim bunun dışında bir düşüncem asla olamaz. Ancak yazınızda " Elin soysuzları her ortamda nasıl bir araya geliyor bunu görün bari!" diyorsunuz .Evet doğru onlar öyleler çünkü onları koruyan kollayanları var, başlarında hangi soysuz var ise kahrolasıcalar birbirlerine nasılda tutkunlar.
Ya biz öylemiyiz.Kardeşim işte anlatmak istediğimde bu:
BİZ TÜRK MİLLETİ OLARAK YANLIZIZ, SAHİPSİZİZ BİZİ KORUYAN KOLLAYAN YOK. SAHİP ÇIKANIMIZ YOK. ULUS OLARAK KADERİMİZE TERKEDİLMİŞİZ. NE OLUR BU GERÇEĞİ GÖRÜNÜZ. ULUS OLARAK AYAKTA KALABİLMEK İÇİN DİRENİYORUZ.BEN BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM .
AMA HERŞEYE RAĞMEN BİZLER YİNE EL ELE, BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE, SAĞDUYULU OLUP, TAHRİKLERE ASLA KAPILMADAN ÜLKEMİZİ SAVUNUP KORUYACAĞIZ , ASLA PARÇALANMAYACAĞIZ, BİR BÜTÜNÜZ VE ÖYLE DE KALACAĞIZ. SAĞ-SOL. A PARTİSİ B PARTİSİ DEMEDEN ŞANLI TÜK BAYRAĞIMIZIN ALTINDA HEPİMİZ KARDEŞÇE KENETLENECEĞİZ.
TÜRK MİLLETİNİ KİMSE KORKUTAMAYACAK,BUNU BAŞARAMAYACAKLAR.
TÜRK ULUSU OLARAK BİZEDE BU YAKIŞIR.