Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - HEY VATANDAŞ! ZAMLAR İLE YAŞAMAYA ALIŞ,BUNU SEN İSTEDİN.
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.10.2011, 18:35   #45
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 968 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: HEY VATANDAŞ! ZAMLAR İLE YAŞAMAYA ALIŞ,BUNU SEN İSTEDİN.

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ya bide bu çıktı hangi öğretmen ek iş yapıyo ben hiç böyle bi öğretmen görmedim en kötüsü 1800 tl maaş alıyo allah bereket versin daha ne olacak biri bi şey atıyo öbürü o yorumu okuyup oda atıyo sonra attığına kendiside inanıyo.......öy6le bi tablo çıkarıyosunuz ki türkiyeyi libyadan beter ettiniz neredeyse....... kim memnunmuş hayatından evet cevap veriyorum ben memnunum kardeşim pastanede pasta ustası olarak çalışıyorum bir öğretmen kadar maaş alıyorum 2 de çocuğum var çokta güzel geçiniyorum...........asıl sen allahtan kork bundan 10 sene öncesini hatırla tabi siyasi görüşün hatırlama yetinin önüne geçmediyse...........(bana göre bayağı bi sollamış)......
SİYASİ GÖRÜŞÜMDEN ÇOK MEMNUNUM VE HATIRLAMA YETİME ÇOK GÜVENİYORUM.

İÇİMİZ KAN AĞLIYOR AMA
UFACIKTA OLSA TESELLİMİZ VAR...
AKEPE'YE OY VEREN 2 KİŞİDEN BİRİ DEĞİLİZ!!!!!!!!!
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...