Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.11.2011, 00:17   #104
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17

Tecrübe Puanı: 718 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ne hikmettir açıklayalım..
Doğan ÜRGÜP iki buçuk yılda farklı kitlelerden 3 tane ''YILIN BELEDİYE BAŞKANI'' ödülünü almasına rağmen sizin gibi at gözlükleriyle memleket meseleleri ve siyasi görüşlerini karıştırmayan insanların katıldığı bir anket..Onun için gerçekleri yansıtan bir anket..
Aslında fazla yoruma gerek yok.
Gelecek iki buçuk yılda hayata geçecek projeler yapıldığında burada neler konuşacaksınız çok merak ediyorum..

T.C. Başbakanı bile bazı toplantılarda ''Sivasta gayretli bir kardeşimiz var sonuna kadar destek olun'' mesajı veriyor bakanlara..
Önümüzdeki yıllarda tamamlanacak işlerden başlıkları vereyim.

TERMİNAL PROJESİ
MUHSİN YAZICIOĞLU BULVARI PROJESİ
BÜYÜK HAL PROJESİ
KALE PROJESİ
SICAK ÇERMİK PROJESİ
KENTSEL DÖNÜŞÜM(ESKİ SANAYİİ)
.
Ben başarılı bulmuyorum ve bu benim siyasi görüşümden ötürü değil hizmet alamadığımdan ötürüdür. Sivas Belediye başkan yardımcısının Sivas halkını küçümsemesinden ötürüdür. Ben Doğan Ürgüp'ün şahsına bir şey demedim ama herkes her işi mükemmel yapacak diye bir kuralda yok. Daha iki gün öncesine kadar belediyenin projeler kısmında Sami Aydın'ın proje resimlerini koymuşlar hemde yeni siteye sonrada ben bunu söyleyince kötü mü oluyorum? Yok işte bu yönetimin kendine has özgün projesi. Sadece -cağız, -ceğiz ile bu iş olmuyor. İnsan belediyesine güvenmeli bir kere sorunu olduğunda çözüm bulmalı.

Dediklerinizden kaçı tamamlandı?

Ayrıca ben Aksu ve Paşabahçe'yi dahi büyük proje saymıyorken yukarı saydıklarınız Sivas için çok da elzem değil şu aşamada.

Geçmiş dönemin beğendiğim yanları da oldu eleştirdiğim yanları da, aynı şekilde ben bu dönemin övdüğüm yanlarını yazdığımda nasıl Doğan Ürgüp yandaşı olmuyorsam eleştirdiğimde de birilerinin yandaşı olduğum anlamı taşımaz. Burada söz konusu yerel yönetimdir, siyasi otorite değil ve yerelde siyaset yapmam. Zaten bu yüzden gelişemiyoruz işte at gözlükleri ile hizmet yerine adam kayırmayı ön plana alan gözü kapalı olarak sorgulama yapmadan evet efendimcilik yapanların yüzünden hala bir arpa boyu yol alamadık yıllardır.
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla