Cevap: Özdemir Sivas'n Büyükşehir olması için Meclise kanun teklifi verdi
Saygıdeğer site yetkilimize
Yıllardır bu siteyi ailem bilip yazı ve şiirlerimi düşüncelerimi onurla paylaştım. Bir Sivas'lı olarak her zaman gurur duydum ve Sivas için kültürel, sosyal, eğitim alanında olarak olağanüstü özveri ile fedakarca çalıştım ve çalışıyıorum.Çünkü Sivas'a bir çivi bile çakılması en ufak bir gelişme olması her zaman beni heyecanlandırmıştır.Ne yaptıysam Sivas sevdam için yaptım ve yapıyorum. Ancak görüldüğü gibi bu güzel memleketimize ne yaparsanız yapın en ufak şeyde kalbiniz öyle acımasız ve vefasızca kırılıyor ki. İnşallah en kısa zamanda bende diğer Sivas'lılar gibi göç ederim diye kaç gündür dua ediyorum.
Buradaki konuya Sivasın Büyükşehir olma konusunda bazı gerçekleri yazdım ama sanki ben Büyükşehir olmasını istemiyorum yada Belediye'ye karşıyım gibi algılandım ve buda beni derecesiz üzdü.Oysa sayın Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp'ü her bulunduğum toplantıda sevgi ve övgü ile anmışımdır.Kendisini her zaman sevmiş ve saymışımdır.Hatta Muhsin Yazıcıoğlu için bir değil iki şiir yazdım.Gogola MUHSİN YAZICIOĞLU ve SİVASLI YİĞİDO CAN MUHSİN yazarsanız şiirimi okuyabilirsiniz. Bu konuda bazı siyasiler bu şiiri yazdığım için rahatsız oldular ama aldırmadım. Hatta ben başkanı olduğum derneğimizde inatla Muhsin Yazıcıoğlu gecesi bile düzenledim.Çünkü bu insan toprağımızın evladı idi asla siyaset düşünmedim.Ardından çok gözyaşı döktüm,
mekanı cennet olsun. Hatta bu şiirlerimi mp 3 olarak seslendirdim ve birçok yerde paylaştım. Şimdide ben Belediyeye karşı, Belediyeyi ssanmki istemiyorum gibi nitelendirildim,üzüldüm doğrusu. Ne alaka.Sivas'a sadece Belediye'mi hizmet ediyor ben bütün kurumları anlatmak istemiştim.
Ben Sivas'ta bazı olması gerekenleri saydıysam sadece Belediyeyi kasdetmedim ama ne yazıkki öyle anlaşıldı.Herkes yazdıklarımdan dolayı bana cephe aldı. Kalbim kırıldı, ben sanırım yanlış anlaşıldım.
Sayın site yetkililerinden ricam. Bugünden itibaren üyeliğimin sonlandırılmasını rica ediyorum. Ben üyelikten çıkmayı denedim ama başaramadım. SİTE YETKİLİLERİMİZİN ÜYELİĞİMİ BUGÜNDEN İTİBAREN SONLANDIRMASINI ÖNEMLE RİCA EDİYORUM. Burada kalıp daha fazla üzülmek istemiyorum. Sizlere iyi paylaşımlar diliyorum.Sağlıcakla kalınız.Şu andan itibaren siteye artık giriş yapmayacağım.
Siz saygıdeğer üyelerimize sağlıklı,huzurlu ve mutlu günler diliyor saygılarımı sunuyorum. Allaha emanet olunuz.
HOŞÇAKALIN
|