Alıntı:
aysima58 Nickli Üyeden Al?nt?
artık bu siteye yorum yapmıycaktım ama duramadım açıkcası cübbeli ahmet hocanın tutuklanmasını konu etmişiniz maadem bende bir iki kelime edeyim dedim biliyorum şimdi bana cephe alacaksınız ama doğrusunu söylüyorum emiin olun bizim diinimizde dört kadın hak derler ya hani erkek milleti işte cübbelide bunu yerine getirmiş kendince daha doğrusu cübbeli azcık padişah dönemine kaçmış sanki harem kurmaya çalışırkene şaban şivesiyle yahayı ele vermiş yazık kendince araplaramı özendiiii peygamberleremi özendiiiii yoksa padişahlaramı özeniyorduuu burası garışıh arkadaşlar çözemedim yinede üzüldüm beee tutklandığında bile ne kadar sevimli duruyordu yaramazlık yapmış çocuklar nasıl annelerini görünce suçlanır ya aynen öyleydi beee vah vah acıdım şimdi ama buda bir ders olur umarım birdaha harem kurmaya kalkmaz gerçi can çıkmayınca huy çıkmaz ama nnneysse.
|
Ne dört kadını ablacım Allah aşkına onların haremi saymakla bitmez. Televizyona çıkmış muhteşem yüzyılı eleştiriyor ve haremdeki kadınların çıplak olmasına kızıyor ve biri msj göndermiş çıplak kadınları mı inceliyorsunuz hemen konuyu değiştiriyor, anlatılıyor da ordan biliyorum falan. Cübbeli televizyonun günah olduğunu söyleyip durur ve kendi villasında 4 tane plazma var. Anlayın artık sakal, fes, şalvar ağzında laf yapıyorsa tamam. Artık para senindir.