Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Vekil maaşlarına büyük zam!
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.12.2011, 20:35   #8
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1227 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Vekil maaşlarına büyük zam!

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ne kadar güzel bir gün. insanlar soykırım meselesiyle meşgul olmuşken. Arkadan meclis haşırt..4 parti hiç anlaşamazken maaş ödemelerinde nasıl anlaşıyor.hiç bir partiye güvenim yok. Siz nerede düşman arıyorsunuz ki. fransa acık bir şekilde düşmanlığını ortaya koydu ama bizim meclis bu durumu nasıl değerlendirdi dönüp bizim meclise bakalım Bir gecede hatta 15 dk içinde kendi intibaklarını yapıtılar 2 senede emekliklerini gercekleştirdiler.Biz emeklilere gelince İntibak yasası çıkarıyoruz deyip 2013 yılına sarkıtıyorsunuz. Yuh olsun hepinize!İntibak Yasasına paranız yok kendi çıkarlarınız için hep birlikte hareket ediyorsunuz Emeklilerle,işcilerle memurlarla,asgari ücretlilerle,dul ve yetimlerle dalga geçmekten hiç mi utanmıyor sıkılmıyorsunuz Ben payımdan düşen kısmını helal etmiyorum.Güle güle harcamayın. aldığınız paraların tek kuruşu dahil haram,zehir zıkkım olsun inşallah
Abi 1 partiden 1 tek vekil bile oy vermemiştir. Onu düzeltmek istedim. Saygılar.

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...