Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Hergün Bakan Gelse
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.01.2012, 09:38   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR
 
Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.847
Tecrübe Puanı: 961 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Hergün Bakan Gelse



Park sorunun her geçen gün artarak devam ettiği Sivas’ta, İstasyon Caddesi’ndeki park rezaleti nedeniyle sürücülerin yaşadığı işkence bürokratik ziyaretlerde ortadan kaldırılıyor

Sivas’ın en işlek caddelerinden biri olan İstasyon Caddesi, Bakan ve Bakan Yardımcılarının yaptığı ziyaretler esnasında Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri tarafından otoparka andıran görüntüsünden arındırılıyor.

Otopark ihtiyacı her geçen gün artan Sivas’ta, kalabalık caddeler üzerinde sağlı sollu yapılan parklardan şikayetçi olan sürücüler, trafik ekiplerinin yalnızca protokol ziyaretlerinde çalıştığını bunun haricinde ciddi çalışmaların yapılmadığını dile getiriyor.

Her zaman halkın yanında olan Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan’a seslenen sürücüler, “Sayın Müdürümüz lütfen İstasyon Caddesi’nde ekipler düzenli olarak çalışma yapsınlar ve parka müsaade etmesinler. Trafik tek şeritten ilerlediği için sık sık tıkanmalar meydana gelirken ambulanslar da burada ilerlemekte zorluk yaşıyorlar. Bu sorunumuza müdürümüzün kayıtsız kalmayacağını umuyoruz” şeklinde konuştular.

Otopark konusunda Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Eski TEKEL binasının yerini birkaç kattan oluşacak otoparka çevirmek istemesinin son derece yerinde bir karar olduğuna da değinen sürücüler, bu cadde üzerine yapılacak otopark şehrin aksayan trafiğini ve park sorununu tamamen ortadan kaldıracağını öne sürdüler.

Manşet58
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...