Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Türkiye'de çizilmiş en iyi terminal projesi
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.02.2012, 09:57   #7
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1228 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Türkiye'de çizilmiş en iyi terminal projesi

Terminaller şehirlerin aynasıdır. Samsun'dan Akdeniz'e giden adam da Sivas'tan geçiyor, doğudan Batıya giden de hepsi de Sivas otogarına giriyor. Ben bir yolculuğumda Maraş'a girmişti otobüsümüz terminali gördüm hangi köydeyiz dedim, bizim Şarkışla Terminalinden kötü. Maraş hakkında aklımda kalan sadece bu oldu. O bakımdan ben terminalin yenilenmesini doğru buluyorum... 2. olarak orasının AVM yapılıp terminalin başka bir yere taşınması gibi saçma birşey olamaz. 1.'si rant doğar 2.'si çevre yollarının kesişme yeri o bölge. Bundan daha iyi bir yer olamaz. Yıkıp aynı yere yaptığınız bir terminalde de rantı engellemiş olursunuz. Hele hele ihaleyi Özbelsan alırsa hiç rant olmaz. Bakın İzmir Belediyesine baskın yapılmasının tek nedeni de budur... Belediyenin şirketleri alır ihaleleri sadece herşeyi kendi içerisinde halleder belediye, sağ cepten alıp sol cebe verir ki aslında en ucuz şekilde belediyeyi zarara uğratmadan yapılan işler de bunlardır, Sivas Belediyesi için de olması gereken budur. Her sektör için bir şirket kurmalı belediye ve ihaleyi belediyenin o şirketi almalı, hem istihdam sağlanır hem de belediye zarara uğratılmaz. Ben belediye başkanı olsam ilk yapacağım işlerden birisi bu olurdu, bana bırakmadığı için teşekkür ederim sayın başkana

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...