Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Dindar gençlik yetiştirmek.....
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.02.2012, 09:56   #3
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 967 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Dindar gençlik yetiştirmek.....

Başbakan bu sözleriyle dini kullandığını bir kez daha ispatlamıştır. Nabza göre şerbet vermeyi herzaman iyi bilmiştir. Ayrıca trübünlere oynamayı da hiç ihmal etmemiştir. Ama tutturabildiğine. Hatırlayalım başbakan önemli olan boy değil soy soyyyyyyyyy diye bir söz söylemişti. Aslında boy konusunda Arınç Kılıçtaroğlu'nu kısa boylu diye küçümsedi sanki ilk kendileri başlatmamış gibi saçma sapan savunmalar yapıldı. Amaçları insanları aşağılamak ve alevi kimliğinden dolayı Kılıçtaroğlu'nu küçük düşürmeye çalışmak. Seçimden zaferle çıkınca da helallik istemiştir. İnsanları aşağılamak dindar bir insana yakışmaz. O yüzden kendisini dindar gibi göstermesin kimse.

Şimdi de yok ateist gençlik mi yetiştirelim gibi sözler hiç yakışmıyor. Bu sözlerle biz bu ülkeye dini imanı getirdik demeye getiriyor. Ama kimse dini veya dindarlığı onlardan öğrenmedi ilk başta aileden alınır ve daha sonra insanın kendisinde biter. Kimse kimseyi zorla inandıramaz. Din Allahla kul arasındadır ve dillendirilmesi çok yanlıştır. Ben bu hükümet döneminde dinin bu kadar dillendirilip, kullanıldığını gördüm. Atatürk'ü bile dinsiz gösterip halkı Atatürk düşmanı yapmaya çalışan bir hükümetten fazla birşey beklemiyorum. Halkımız uyumaya devam etsin. İyi uykular.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...