Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Dindar gençlik yetiştirmek.....
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.02.2012, 23:10   #12
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 13:44

Tecrübe Puanı: 982 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Tek isteğim var. Allah bugünlerimizi aratmasın. Kardeşlik içinde yaşayıp gidelim. Eski oynanan oyunlara alet olmayalım. Alevi-Sünni, Sağ-Sol diye ne canlar gitti. Şimdi ise Türk-Kürt ayrımcılığı yapılmasın. Bundan böyle bunları yaşamayalım. İnsanlar daha rahat yaşasın. Şimdi fakir daha fakir, zengin daha zengin oluyor. Bu adaletsizlik insanın içini acıtıyor. Ama yapacak birşey yok. Takdir Türk Halkının. Diyeceğim odur ki bugünlerimizi aramayalım. İçimde hiç umut yok. Sadece bunları istiyorum. İstemekle olmuyor tabiki eğer ölmezsek daha neler göreceğiz.

Alıntı:
serhat_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben cekinmem yorum yapmaktan, herkes kendinden sorumlu anladinmi
Sen üstüne alınmışsın Serhat gardaş benim kimi kastettiğimi anlayan anladı. Bu arada teşekkürünü sildiğin için sana teşekkür ediyorum. Çünkü iki zıt düşünceye birden teşekkür etmemeliydin.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...