Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Dindar gençlik yetiştirmek.....
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.02.2012, 13:21   #37
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1326 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Dindar gençlik yetiştirmek.....

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
"Bir insan hem laik hem müslüman olaaaaaamazzzzzz!" Diye bağırıp sonrada gelip laik devletin başına oturmak bir çelişkiydi onun için. Bunlar bir bakımada din devleti oluşturmanın yoklamaları. Milli Eğitim Bakanı demeye dilim varmıyor, çıkıp Atatürk'ün gençliğe hitabesi için kitaplarda ne işi var bile diyebiliyor. Bunlar daha laikliği tam kavrayamamış yada kavramış bilinçli yapılan saldırılar. Artık asker de karışmıyor, yargıda zaten önce kendileri yargılıyor sonra diğer yargıya kalıyor. Basının çoğuda yağcı olmuş ağamsın, paşamsın. Sayın başbakan işi bilen biri, damar konusunda Müslüm Gürses halt etmiş yanında. Damardan çok güzel yaklaşıyor,Tribünleri ayağa kaldırıyor, da bu halk birgün damarın etkisinden uyanıp kendine geldiğinde ne yapacaklar merak ediyorum. Eeee esnaf, işçi, çiftçi, memur, emekli sıkıntıdaymış kimin umrunda kim uğraşacak onlarla, Bu arada seçimler de yaklaşıyor bu tür yatırımların söylemlerin zamanı geldi artık, böyle dini siyasete alet edip prim kazanmak varken ekonomide neymiş kimin umrunda herkes şükür edip oturuyo zaten.

Atatürk devrim ve ilkeleriyle ölçülmüştür sayın başbakan. Bu da benim ona cevabım olsun
1.Seçimlere daah 1 yıl olmadı,yaklaşan hangi seçimmiş anlayamadım..
2-Bu ülkede laiklik yoktur.Sadece onu kendi lehine kullanan kesim vardır.Erdoğan laikliği anlayamadı,laiklik adına insanalrın özgürlüklerini elinden alan,zulüm edenler laikliği anladı mı?Bugün hala türbanlılar kamuda çalışamıyor?Hangi ilke adına? Laiklik adına değil mi?Laiklik benim inancımı sorguluyorsa,inancımdan dolayı beni kısıtlıyorsa, onun adı laiklik değil zulümdür.Ama eminim ki buları da yıkacak Erdoğan..Türbanlılar da kamuda çalışacak! Laiksen buna karşı çıkamazsın!..TSK da yıllardır laiklik diye diye bu ülkeye yapmadığını bırakmadı!..Muhammed isimli bir bir generalimiz olursa,o gün bu ülke laik derim ben!

Gençliğe Hitabe ile ilgili MEB bakanının verdiği demeci ben duymadım.Varsa link verin öğreneyim!