Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Dindar gençlik yetiştirmek.....
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.02.2012, 17:03   #54
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 995 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Dindar gençlik yetiştirmek.....

Alıntı:
Sabiha Serin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın LaEdri
Sizinle asla tartışmayacağım, bunada zaten gerek yok. Sadece şunu diyorum.
Ne yazıkki Türkiye sizin gibi tek taraflı ve sabit düşünen, Ülkemizde yaşanan gerçekleri görmek istemeyen, yaşananlardan ders almayan bir ulus kitlesi sayesinde bu hale gelmiştir.
Son günlerde TBMM nin hali içler acısı ve Türkiye için en acı tablodur, yazık.
Eğer halen bu iktidar dini kullanmıyor diyebiliyorsanız daha sözüm yok sadece pes diyorum.
Bu konu kapatılana kadar da siteye giriş yapmayacağım. Çünkü sabit düşünenler ve görülmek istenenleri görmezden gelenler ile tartışmaya gerek yok. Ne diyeyim Allah sonumuzu hayretsin. Din üzerinden de siyaset yapanlara diyorum ki" Herkes bir gün eştiği kuyuya düşer"....
Kuyuya düşüldüğü zaman çok geç kalınmış olacak. Daha bizim bilmediğimiz ne gerçekler var. Zamanı gelince öğreneceğiz iş işten geçmiş olacak. Tek bildiğim var bu ülkenin gidaşatı hiç iyi değil. Birilerinin kuklası olmak bu ülkeye sadece felaket getirir. Allah sonumuzu hayır etsin.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...