Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Dindar gençlik yetiştirmek.....
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.02.2012, 12:05   #60
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Dindar gençlik yetiştirmek.....

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kasdettiğimi çok iyi anladın sen.. KPSS ilke atananlardan bahsetmiyorum..
Kpss den bahsetmiyorsanız, işe alımlardan torpil olduğunu ve bugune kadar gelen her hükümette bunun yaşandığını da biliyorsunuz. Burda hemfikiriz.

Alıntı:
Ne alaka benim annemde başı örtük, ondan rahatsız mı olmalıyım..
Demogoji yapma...
Özgürlükler sınırsız olamaz diyorum...
Kaldi ki özgürlükleri isteyen bizken karşımızda toplumsal kurallar, din, ahlak söylemleri ile özgürlüklerin önünde duran sizdiniz. Şimdi baş örtüsü olunca mı aklınıza özgürlük geldi.
Özgürlükler sınırsız olamaz diyorsunuz sizde. Bizde özgürlükler sınırsız olamaz diyoruz zaten. Bizim gösterdiğimiz nedenler zaten özgürlüğün tanımını oluşturur. Tabiki özgürlükleri, din ile ahlak ile insan hakları sınırlandıracağız ne ile sınırlandıracaktık başka?

Alıntı:
Benim söylediğim hastanın algılaması, hastanın üzerindeki simgelerden bahsetmiyorum... Yazdığımı iyi oku..
Tamam hastanın algılaması. Hasta geldi, doktorda haç işaretini gördü. Yav doktor sen hristiyan mısın, ben sana muayene olmam diyecek mi? Başı kapalı doktoru gördü, yav doktor hanım başını açmazsan muayene olmam mı diyecek?

Alıntı:
Baş harfli kolye ile ne alakası var?
Ben düşünsel fikirsel tercihlerini işini yaparken gösteremez diyorum. Bu hastasının o anki çok ihtiyacı olsa da canı ile ilgili bir durum olsa da kendini karşısındakine ifade etmede sıkıntı yaşayabilir demektir...

Doktor, işini yaparken dinini, milletini, siyasi düşüncesini, toplumsal tercihlerini gösteremez diyorum..
Bu Türkiye ait bir kural değil evrensel bir kuraldır..
Yav hasta gelince, haçı görünce, 3 gulhü bir elhem okuyup doktora derdini söylecek değil ya. Hasta randevu aldı, diyelim "mehmet akkuş" olsun doktorun ismi. Mehmet beye randevu aldı. Randevu alırken," kardeş müslüman olsun doktor ona göre sıra ver" mi diyecek? Yani hastanın, doktorun diniyle veya diliyle yada milletiyle ne işi olur? Hasta muayene olmaya gelir sadece. Haç işaretine bakmaya gelmez. Evrensel kural diyorsunuz, yabancı ülkelerde haç işareti takan, başı kapalı doktor yok mu diyorsunuz siz

Alıntı:
Sor bakalım çevrene bir tedaviye karar verirken kaç kapı dolaşıyorsunuz? Kaç özel hastanelere paralar akıtıyorsunuz? Kimi, neden tercih ediyorsunuz?
Merak etmeyin benim günüm hastanede geçtiği için hangi doktor arkadaşa muayene olacağımı iyi biliyorum. Olabildiğince çevremede yardım oluyorum.

Alıntı:
Biz mi bozuyoruz? Ha ha gülerim buna. Toplumu kaç yıldır ötekileştiren biz miyiz?
Dindar dindar değil sınıflamasını yapan biz miyiz?
Herkesin dinine orasına burasına karışan biz miyiz?
Kürsüden kendi gibi düşünmeyenlere salyalar akıtarak öfke kusan biz miyiz?
O zaman bu konuda karışmayın, niye karışıyorsunuz ki.

Alıntı:
Eskiden yapılan yanlışlar şimdi bin katı ile devam ediyor. İntikam duygusu ile bize yapıldı bizde yapıyoruz mantığı ile devam ettiğini sende çok iyi biliyorsun.
Evet özgürleşme artı ama neye rağmen? cevabını sen ver..
Bize yapıldı bizde yapıyoruz değil.. Bizi lojmana almamışlardı, şimdi biz başı açıkları lojmana almıyor değiliz. Herkes istediği gibi girer çıkar. HERŞEYE RAĞMEN özgürlükler arttı.

Şu sorumun cevabını da verirseniz.. "çoğu hastanemizde başörtüsü serbest zaten kimse karışmıyor. Madem yukarda yazdığınız gibi düşünüyorsunuz, sivas devlet hastanesinde kesin böyle bir durum vardır gidip şikayette bulunun, hiç şikayette bulundunuz mu, bulanacak mısınız?"