Alıntı:
haythuyt Nickli Üyeden Al?nt?
MEHMET GARDAŞIM ÖNCELİKLE TUVALET DEYİP GEÇME GÖREN AYDA YILDA BİR İHTİYAC GÖREN BİRİ SANACAK SENİ 
ÖNCELİKLE SİVAS İLİ KONUM İTİBARİ İLE KARADENİZİ AKDENİZE, DOĞUYUDA BATIYA BAĞLAYAN ÖNEMLİ DÜZERGAHLARDAN BİRİNE SAHİP..
ŞUANKİ TERMİNAL AÇIKCASINI SÖYLEMEK GEREKİRSE RESMEN BİÇARE.. SİVASTAN İKİ OTEYE GİTTİĞİNİZ ZAMAN MALATYA OLSUN KAYSERİ OLSUN OTOGAR DAKİ İHTİŞAMI İLE SATEN İNSANA İYİ YÖNDE Bİ ÖN YARGI OLUŞTURUYOR. BUNU NEDEN SİVASIMIZ İÇİNDE İSTEMİYORUZKİ BENCE SAYIN BAŞKAN SİVAS İÇİN ÖNEMLİ SORUNLARDAN BİR TANESİNİ HALLETMİŞ ALLAH TAMAMINA ERDİRİR İNŞALLAH.
|
o saydığın malatyada ben 10 yıl yaşadım. orda bir belediye binası varki aynen uzay üssü. orda öyle bir avm varki yılın avm si ödülünü aldı. öyle güzel parklar varki. sabahtan akşama kadar insanlar orda. yakında büyükşehirde olacaklar. ama değer malatyaya. keşke ordan ayrılmasaydım. senede bir kere kullanırmıyım kullanmazmıyım yeni yapılan terminali bilmem ama. karadenizliler geçerken yeni terminal görecekler diye terminal yapalım. şehrin göbeğindeki aksuyu hergün gezerken ordaki hurdacıları hergün görmek bize daha yakışır.
yazdığın yazının ne alakası var. benim evimde tuvaletim var. terminale gitmiyorumki ihtiyaç olduğunda. sen terminaldemi ihtiyaç gideriyorsun. birde benim yazdığım yazıda tuvalet yapılmasın yılda bir kullanıyorum diye bir şey varmıki uyduruyorsun. eskisinde tuvalet yok yazmışlar bende tuvalet yok diye yeni terminal yapacağınıza tuvalet yapın yanına dedim. senin anlayışın kıt heralde.
karadenizi akdenize doğuyuda batıya bağlıyonda noluyor. aç karına tok teselli. izmir o zaman çok geri kalmış olmalıydı.