Alıntı:
vicente58 Nickli Üyeden Al?nt?
Demokrasiyi okuyup anlaması gereken bence sensin, hele bu sitedeki cevaplarını okuduktan sonra demokrasiyi ağzına alacak son kişi de sensin. İşine gelmeyene, senin gibi düşünmeyene hemen saldırıp hakaret ediyon, işte senin demokrasi anlayışın. O bir avuç insan dediğin de benim atamdır. Sen neye dayanarak onları sahiplenip beni bu mirasın dışında bırakıyorsun. Senin demokrasi anlayışın ikna odaları, başbakan idam etmek, sahte hocalar çıkartmak (ali kalkancı, fadime şahin), darbe yapmak, dahada dünya dolu şey var demokrasi koleksiyonunda.
|
Evet evet...
Haklısın....
Yav ben sana bir kişinin bile hakkı haktır diyorum, sen nerenle okuyorsun?
Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt?
Boynuna isminin baş harfini yazabiliyor, kolyeyi taşıyabiliyor ama haç şekli olduğu için takması yasak öyle mi?
Sizde doktorsunuz. Doktor, kişilerin siyasi görüşüne yada müslüman olup olmadığına bakmaz. Hastada içeri girdiğinde "hocam şuram ağrıyor, buram sıkıntılı" der. Hocam senin başın niye kapalı. Kolyende niye haç işareti var demez. Siz kendi kendinize uyduruyorsunuz. Biz türk halkının birbiriyle alıp veremediği bir nokta yok ama sizin gibi engelciler yaptığınız bu tür hamlelerle insanların arasında ki huzuru bozuyorsunuz. Bir zamanlar, babam devlet kurumunda memur, lojmana girme sıramız gelmişti, annemin başı kapalı diye bizi lojmana almamışlardı, o zaman ki zihniyet şimdide sizlerde var işte. Ama şimdi lojmanlarda herhangi bir engel yok.
İlahi duman hiç güleceğim yoktu beni güldürdün ben 27 yıl tüdemsaşta çalıştım tüdemsaş lojmanlarında memurda oturuyordu işçide bu oturanların bir çoğunun analarının ve eşlerinin başı örtülü olmasına karşın hiç kimsenin bu başörtüsünden dolayı ne eleştirildiğini nede lojmandan atıldığını emin ol duymadımda görmedimde bir şeyi savunacağım diye diğerine iftira atma biliyorsun iftira en büyük günahlar arasındadır.
|
Necmettin abi sende mi lojmanlardansın??
Saygılar sunarım..
Benim da annem kapalıydı hala da kapalı, dedem babannem hacıdır, lojmanlarda her türlü insan yan yana otururdu.
Ama şunu çok iyi hatırlarım Adalet partisi dönemiydi sonra da Anavatan, hep kendinden olanlar büyük lojmanlara geçerdi. Bitane kendilerinden olmayan adamın büyük lojmana geçtiğini görmedim. Rahmetli babam CHP li olduğu için biz hep en küçük, en sefil lojmanlarda oturduk.
Bu arada anlamıyorum 1938 den sonra ne zaman bu ülkede gerçek Atatürkçüler tam anlamıyla uzun bir dönem iktirada olmuşları ki
Ülke tarihi hep muhafazakar hep liboş yönetimlerle doludur.
AKP öncesini eleştirenler farkındalar mı bunun..