Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt?
Necmettin abi sende mi lojmanlardansın??
Saygılar sunarım..
Benim da annem kapalıydı hala da kapalı, dedem babannem hacıdır, lojmanlarda her türlü insan yan yana otururdu.
Ama şunu çok iyi hatırlarım Adalet partisi dönemiydi sonra da Anavatan, hep kendinden olanlar büyük lojmanlara geçerdi. Bitane kendilerinden olmayan adamın büyük lojmana geçtiğini görmedim. Rahmetli babam CHP li olduğu için biz hep en küçük, en sefil lojmanlarda oturduk.
Bu arada anlamıyorum 1938 den sonra ne zaman bu ülkede gerçek Atatürkçüler tam anlamıyla uzun bir dönem iktirada olmuşları ki
Ülke tarihi hep muhafazakar hep liboş yönetimlerle doludur.
AKP öncesini eleştirenler farkındalar mı bunun..
|
sayın kaos ben sizin babanızın amiri olduğu şubede rahmetli babanız ahmet abi ile yirmi yıl beraber çalıştım o benim şube amirimdi loko hazırlama şubesinde sizide yeteri kadar tanıyorum ve babanızın çektiği sıkıntılarında bire bir tanığıyım onları biliyorumda ben başı örtülü diye lojmandan kimsenin atıldığına tanık olmadımıı söyledim rahmetli babanız dünyaya gelmiş insanların en dürüstüydü iş yerinde amirim dışardada hem abim hem arkadaşımdı birlikte çok balık avına gittik sizde onun evladı olduğunuza göre her ne kadar yorumlarınız sert gibi görünsede ben altın gibi bir kalbe sahip olduğunuz inancındayım saygılarımla ALLAH değerli amirim ahmet beye gani gani rahmet etsin sevgili babanızın mekanı cennet olsun