Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Dindar gençlik yetiştirmek.....
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.02.2012, 22:29   #195
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben kendi düşüncemi yazıyorum sivaslınette kendi düşüncesini sonuna dekte saygı duyuyorum ama benim dediğim başka birşey iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın dumancığım kimsenin kaç çocuk sahibi olacağına kimin çocuğunu nasıl yetiştireceğine karışmayacaksın dikte etmiyeceksin önce sen kapının önünü temizleyeceksinkii başkasına pis demeye hakkın olsun
Bende diyorum ki, mesajına teşekkür ettiğin kişi senin düşüncenin zıttında bir yorum yazıyor ve sen buna teşekkür ediyorsun. Bunu söylemek istedim. Büyüğümsün hatırlatmak istedim.

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Evet bana göre doğru değil. İnsanlar inançlarını ezbere değil bilinçli seçmeli. Ezberletilmiş inanç makbul de değildir. Çoğunluk dünya eğitimcileri ilkokul temel eğitimde din derslerine karşıdırlar.

Kaldı ki her hangi bir dini benimsemiş birisi, karşı dine ait bilgilerin çocuğa verilmesine karşıdır. Zira o dini yanlış olarak bilir. Her ne kadar sen "tarafım" diyorsan da, çevre ve toplum bir çocuğa yanlış bir dini öğretmeye karşı çıkar. Çocuk yanlış olduğuna karar verecek çağda değildir. Eğitimciler de bunun için karşıdır.
Sivaslınet 19. sayfadaki uzun yazıma cevap vermenizi bekliyorum.