Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.02.2012, 07:45   #12
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 06:48

Tecrübe Puanı: 746 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Eurovision 2012 Şarkımız - Love Me Back

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu nasıl bir mantıkdır arkadaş? Sadece Turizm sektöründe 1.4 Milyon kişi çalışıyor... Yaz aylarında 2 milyona çıkıyor bu rakam. 4 kişilik aile desen ülkenin %10'u bu sektörden ekmek yiyor. Bunların yanında turizm sektörünün desteklediği tarım, hayvancılık, inşaat gibi sektörleri de katarsanız bu rakam %15'e çıkıyor. Nasıl yok sayıyorsun anlamadım koca sektörü... Sivas'ta Kaplıca - Kış ve Kültür turizmi geliştirilmiş olsaydı en az 2000 kişi istihdam edilebilirdi. Hem turizm sektöründe hem de turizmi destekleyen sektörlerde. 4 aylık iş için izdiham yaratan işçilere değil ama başka milyonlara pay var anlayacağın...
Bu mantığın nasıl bir mantık olduğunu anlatayım. Hangi yarışma, hangi karşılaşma, hangi üretim olursa olsun gelir veya artı değer bir türlü doyamayanların cebine girmiyor mu?

Milli gelirden oluşan bütçeden üreten kesimin cebine ya da aylığına yansıyan nedir %5-6 değil mi? O da %9-10 enflasyona çarpınca üretici, emekçi yine alacaklı kalmıyor mu? Gittikçe de bu tablo vahimleşmiyor mu?

Eee? Yanlışmı mantığım? Erovizyondan bana ne? Üreticiye, emekçiye ne? Ayranımız yok içmeye, atla gideriz ......

Konu sivaslınet tarafından (24.02.2012 Saat 07:57 ) değiştirilmiştir..
sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla