Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.02.2012, 12:29   #200
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Dindar gençlik yetiştirmek.....

Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bende diyorum ki, mesajına teşekkür ettiğin kişi senin düşüncenin zıttında bir yorum yazıyor ve sen buna teşekkür ediyorsun. Bunu söylemek istedim. Büyüğümsün hatırlatmak istedim.

her konuda bire bir aynı düşünceyi paylaşmak gibi bir zorunluluğumuzmu var ?arkadaşın düşüncesi öyleyse saygı duyarım ve teşekkürde ederim sen bir kaç kişinin dışında katıldığın düşüncelerede teşekkür etmiyorsunya buradaki teşekkür verilen emeğe saygı duyma anlamındadır benim emeğime saygı duymayanın ben emeğine hiç saygı duymam
Sen diyorsun ki, "ben sivaslıyım", bende diyorum ki "necmeddin abi sivaslı değil" sen, "çocuk emek vermiş yazmış" diye yinede benim mesajıma teşekkür ediyorsun.

Ama neyse sen boşver benim söylediklerimi, hepsini unut. Sen böyle devam et abim.