Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.02.2012, 11:36   #233
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Dindar gençlik yetiştirmek.....

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Evet doğru söylüyorsun. Ağzı olan konuşuyor. Hepsi din profösörü kesilmiş başımıza. Adam yıllarını vermiş din konusuna, araştırmacı, yazar, din dersleri vermiş senelerce. Onlarca kitap yazmış. Kitapları onlarca defa baskı yapmış.

Ama bizim burdaki ulemalar(!) ebeveyinlerinden duyduklarıyla din prof. larına ders verirler. Demezler ki ben bir konunun uzmanının bilgilerini ölçümlemeye çalışıyorum.

Adama sormazlarmı, "sen kim oluyorsun? senin bu konudaki sertifikan ne derece?" Şuna %100 Eminim ki, bu arkadaşlarımız Cern'deki parçacıkların deneylerini yapan fizik uzmanlarına, nasa'daki astronomlara da yanlışlarını söyleyeceklerdir.

Ulemamızın birisi din profösörünün söylediğine "yanlış" diyor. Der, çünkü ağzı var ama, ne yazık ki prf. kadar bilgisi yok. Ne demişler; "en çok konuşan en az bilgisi olandır."

Üstelik ben dinden konuşmadım. Konuşmam da. Burada din ahkamı kesenlerin ne derece gerçekleri bilmediklerini genel olarak vurguluyorum. Daha genel kavramlardan din nedir, kültür nedir, neleri kapsarlar bi haberler.

Sivaslınet, imamlara verilen maaşın doğru olduğunu, helal olduğunu bilmek için prof olmak gerekmez. Demekki sen bunu bile çözümleyemiyorsun. Çok proflar gördüm ben, alanında prof olmuş ama bir b. bilmiyor.
Eğer sen yukardaki tezi(maaş almaları yanlıştır.) savunuyorsan devam et. Eğer savunmuyorsan boşuna konuşma.