Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - TL'nin Yeni Simgesi açıklandı
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.03.2012, 02:10   #32
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 1023 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: TL'nin Yeni Simgesi açıklandı

Alıntı:
sevgim 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
meyve veren agaci taslarlar. AKP güzel iyi bir parti eger kötü olsaydi kac senedir yüzde 40 larda kazanmazdi secimleri ....
Degerli kardeşim, elbetteki hükümetin yaptığı güzel işlerde var,yiğidi öldür hakkını yeme demiş atalarımız. Bunu inkar etmiyoruz. Sınavlarda bir işlem geçerlidir, üç yanlış bir doğruyu götürür. Ben bu olayı şuna benezetiyorum. Baba sıkıştıkça önceden alınmış evdeki buzdolabı, çamaçır makinası, tv. değerli eşyaları birer birer satıyor ve bir süre rahatlıyor. Satılmadık fabrika satılmadık kaynaklarımız kalmadı gibi. Bu geçici bir rahatlama gözüyle bakıyorum, ebedi bu hükümet kalacak diye bir şeyde yok. Bazı şeyler tam açıklanamıyor Cumhuriyet tarihi boyunca borçlandığı kadar borcu son 10 yılda borçlanmış durumdayız.Neler yapıldı işsizlikmi giderildi ne yapıldı tarımcılık hayvancılıkmı gelişti ne yapıldı? Hazırın arkası çabuk gelir derler bugün nohut makarna fasülye dağıtrak seçim kazanabirisiniz ama ya yarın ne ile kazanacaksınız? Ben gelecek her hangi hükümet olursa olsun ona acırım, bu borçlardan nasıl kurtulacak.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...