Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.03.2012, 17:24   #4
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1220 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Kemalist Diktatörlükmüş

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İyi de dostum, ben senin bu yazından pek bir şey anlamadım ki..

Hem "üzerinde yıllarca durulması gereken bir konu", "gündemde olması gereken konu" diyorsun, hem de tartışmayalım diyorsun.

Konu neden bozulsun? Zaten başlık "Kemalist diktatörlük." "Militarist Kemalizm"e benzeyen bir konu. Pek ala tartışılabilir.

İkincisi; "Kemalist diktatörlük" başkalarının uydurması diyorsun. Sen de onlara uyup "Atatürkçülük aslında Kemalistlik değildir" diyorsun.

Lütfen akılları karıştırmayalım.
Diyorum ki Kemalizm Atatürkçülük mü değil mi tartışması yaparak altında yazdığımız konuyu sulandırmayalım diyorum. Atatürkçülük - Kemalizm tartışması Mecliste söylenen sözü tartışmamızı engelleyecek. O yüzden Kemalizm Atatürkçülük değildir sözümün ispatını başka bir zaman yapayım bu konuyu sulandırmayalım diyorum...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla