Cevap: 4+4+4 teklifi komisyonda kabul edildi.
4+ falan filan öyle iş olsun diye yapılıyordu ak parti ve chp milletvekillerinin kavgaları asıl olarak beni rahatsız etti ! Ben asıl olarak vekil denilen o zorba yığınını kabul etmiyorum.Seçim meydanında demokrasi demokrasi diye çığırtkanlık yapacaksın sonra mecliste sandalye atacaksın bardak kıracaksın bu ne müthiş çelişki ! Yaşamadığını yapamadığını söylemeyeceksin madem sen işini kavgayla hallediyorsan demokrasi çığırtkanlığı yapıpta maskeli baloya katılır gibi seçim meydanına demokrasi maskesiyle çıkmayacaksın !
Yeni eğitim hakkında ise iş olsun diyorum başka bişey değil.Ben bu sistemle okuyup üniversite bitirip boş gezeceksem öğretmen olmak için yıllarca atama bekleyeceksem ne farkeder ki ha o sistemde okumuşum ha bu sistemde ! Tıpkı paraya verilecek sembol gibi aynı şey ! Cebime giren para ile çıkan para miktar olarak değişmiyorsa vatandaş olarak bir sembol benim için hiçbir şey ifade etmez ! Bu sistemde aynen öyle ben vatandaş olarak yine atama bekleyeceksem yıllarca ne fark eder sistemin..
|