Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.03.2012, 09:54   #13
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: CHP zaman aşımını protesto etti

Ali Balkız katıldığı bir program da Temel beye soruyor,

-Belediye anonsundan neden ezan okudunuz peki?
-Ali bey ne ezanı, otelin hemen yakınında camii var, belediye anonsundan ezan okunur mu hiç..

Tekrar soruyor,

-Peki Sivasta hiç kaldırım çalışması yokken neden sadece otelin önünde vardı ve kaldırım taşları oraya bilerek koyulmuştu?
-Ali bey yalan söylemeyin, Sivasın her yerinde çalışma vardı, benim dönemimde oldukça fazla çalışma yapıldı zaten, otelin orda da çalışma vardı. Yalan konuşmayın lütfen.

Tekrar soruyor
-Heykel sökülüp otelin önüne atılmış, kırılmış, insanlar tırnaklarıyla çırmalıyor, yağmalıyordu. Neden anonsta, halka "heykel kaldırıldı, uygulama iptal edildi, sayın halkımıza SAYGIYla duyururuz" dediniz. Saygıyla duyururuz dedikçe halk galeyana geldi.
-Ali bey, Vali bey böyle söylememi istedi bende söyledim. Halka "saygıyla duyururuz" demiyeceğiz de ne diyeceğiz, her zaman bu cümle kullanılır. Mehmet Ali bey, heykel dediklerinde bende betondan büyük birşey zannediyordum, meğer plastik birşeymiş.

Konuşma böyle devam ediyor. Sonlara yaklaştıkça Temel bey,
-Allahtan olay zamanı Sivastaydım, Ankaraya gitmiş tekrar geri dönmüştüm. Yoksa "olayı çıkardı kendisi ortada yok, kaçtı" diyeceklerdi Allah bilir.

Temel bey tekrardan,
-Bakın Ali bey, ben de diyorum, olay aydınlatılsın, arkaplanda kim varsa ortaya çıkarılsın ama Sivaslılar sizlerin bu olayı tüm SİVASA mal etmenize kızıyor. Bu yüzden yapılan mitinglere siz aleviler katılıyorsunuz, diğer Sivaslılar destek vermiyor. Siz miting yaptıkça Sivaslıların başı ağrıyor. Çünkü tüm Sivasa mal etmeye çalışıyorsunuz. Kullandığınız kelimeler bunu gösteriyor zaten.

diyor. Ve program bitiyor.

Bunu paylaşmamın nedeni şu, bazıları olaydan birşeyler kapmaya çalışıyor. Yükselebildikçe yükselmeye çalışıyor. Bunu yaparken biz Sivaslıları zedeliyor, kendisi Sivaslı olmasına rağmen..