Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.03.2012, 08:07   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 939 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Belediye İstiklal İlköğretim okulunu yeniden yapacak

Sivas Belediyesi daha önce açıkladığı bir ilkokul yapma projesini gerçekleştirmek için ilk adımı attı, okul yapımı için dün protokol imzaladı.
Belediye, Valilik ile imzaladığı protokol gereği İstiklal İlköğretim Okulu’nu yıkıp yeniden yapacak.

Dün gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Vali ali Kolat “Bilindiği gibi şehrimizdeki birçok okulların fiziki yapısı müsait değil. Bu okullarımızın yenilenmesi gerekiyor belediye başkanımızın da sorumluluk üstlenmesi bizi mutlu etti. Sivas merkezimizde çok fazla okulumuz tahrip olmuş eski okullar tabi bu süreç içerisinde inşallah okullarımızın yenilenmesi gerekiyor güçlendirilmesi gerekiyor.” dedi.
Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise İstiklal İlköğretim Okulunun yeniden inşa edilerek eğitime kazandırılacağını belirterek, " İstiklal İlköğretim Okulu yeri zaten belediyemize ait bir arsadır orayı tercih etmemizin bir sebebi de o olmuştur. Valimizin bahsettiği okulların yenilenmesi gerekiyor bunların tarihleri çok eski donanımları oldukça zayıf belki statüleri bile yıpranmış okullar bunlar inşallah bu vesile ile başka iş adamlarımızın da bu tür işlere katkı sağlamalarını sağlaya biliriz diye düşünüyoruz. Bazı ilkokulların çevre düzenlemeleri sayın valimizin bildikleri gibi yapacağız protokol dahilinde protokolün dışına çıkarak bazı yerleri biz yapacağız yani 9 tane protokol imzaladık bir 9 tanede biz yapacağız” dedi.
Şu an 10 derslikli olan İstiklal ilköğretim Okulu 16 derslikli olarak yeniden yapılacak.
Kesin projeye karar verildikten sonra bu yıl içerisinde okulun yapımına başlanacak ve Yılsonunda da teslim edilecek.

Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla