Alıntı:
Alibaba58 Nickli Üyeden Al?nt?
Sırf bana cevap yazmak için bu siteye üye olmuş gibisiniz. Kafalarına çuval geçirilerek, dayakla zorla imzalatılan ifadeler olduğunu iddia etmişsiniz ilk defa sizden duyuyorum. Orda o kadar insan olaylara karışmışken, otelin etrafında toplanmışken sokakta gezen herhangi bir vatandaşı tutukladıklarını hiç sanmıyorum. Ayrıca o vahşeti gerçekleştirenler sadece oteli yakanlar değil, etraflarında toplanıp naralar atanlarda, onlara destek verenlerde en az onlar kadar suçludur. Hiç kusura bakmayın.
|
Sevgili kardeşim birincisi siteye yıllardır üyeyim ben. Zorla imzalatılan ifadelere gelelim. Benim akrabam olan 3 kardeş bu olaylardan sanık durumunda.üçüde hükümlü. şimdi ben sana bu üç kardeşin durumunu anlatayım ondan sonra elini vicdanına koyup cevap ver bana. En büyük abilerinin 1 temmuz günü düğünü oldu ve haliyle adam evinde eşiyle beraber. Ortanca ve küçük kardeşler abilerinin düğünü olduğu için haliyle aynı evde kalamayacakları için şehir dışındaki akrabalarına gittiler. Olaylar olduktan 2 gün sonra sivasa geri döndüler ve olayın 3. günü akşamı evlerinden 3 kardeşi alıp gittiler. üç kardeşin ikisi kırşehir, en küçük ise afyon cezaevine gönderildiler. 3 yıl sonra ortanca ve küçük kardeş çıktı. ikiside "EMNİYETTE ZORLA İMZALATILAN İFADE EVRAKLARINDAN, YAPILAN İŞKENCELERDEN" bahsettiler. Sizce yalanmı söylediler?? Hadi diyelim onlar yalan söyledi. 7 yılla yargılanıp çıkanlarda mı yalan söyledi??
Ben şahsım adına o günü şiddetle kınıyorum. Yapılan şey bir suç, insanlık suçu. Ölenlerin hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. keşke böyle olmasaydı ve onlarında anaları babaları çocukları ağlamasaydı. Ama bu insanlık suçunu işleyenler dışarda. Ben içerde yatan masumlar için üzülüyorum. Benim anlattığım bu davadan haksız yere, ilgisi olmadığı halde hüküm giyip hayatı kararan üç kardeşin hikayesiydi sadece. Diğerlerinide bi oturup araştırın derim..