Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Nerede o eski günler
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.04.2012, 14:29   #4
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23

Tecrübe Puanı: 1830 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Nerede o eski günler

asıl ben teşekkür ederim size kardeşim bu gibi güzel konuları gündeme getirdiğiniz için, evet istanbul gibi büyük bi mega kentte evlat yetiştirmek çok zor hatta imkansız denecek kadar zor ama bu yine biz anne ve babaların elinde atalarımız ağaç yaşken eğilir sözünü boşa dememişler,çocuk ne kadar küçükken eğitilirse o kadar muhteşem oluyor ben evlatlarımı 4 yaşında başladım eğitmeye hani kaste ses çekersin onun gibidir evlarlar p yaşlarda vijdanı merhameti allah korkusunu besmeleyi anlıycak ezbere alacak çağdır 4 yaş en mükemmel terbiye ve görgü yaşıdır ve ben haalaaa her kahvaltıda çocuklarımla bu gibi konuları muhabbet ederek sıkmadan anlatırım onlarda alıştılar bi kahvaltıda muhabbet olmasa ertesi gün anne bu gün kahvaltımız güzel geçsin muhabbet edelim derler sağolsunlar allah herkese benim evlatlarım gibi evlat nasiip etsin.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor...