Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Bizim Komunistler Muslumandir
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.04.2012, 21:23   #5
mansur58
Usta Yiğido

mansur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mansur58 Şuan mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.07.2014 05:38

Tecrübe Puanı: 730 mansur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bizim Komunistler Muslumandir

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Komünizmle din neden karşı karşıya getirilmek istenmiş ona bir anlam veremedim. Zaten ikisininde konumu belli.
Kömün kısaca eşitlik izim paylaşım anlanına gelir. Din de zaten konum itibarıyla belli. Ahlaksız insan ahlaksızdır hangi sıfatta hengi yerde olursa olsun. Örneğin Hüseyin Üzmez örneği gibi. Önemli olan insanın ahlak güzelliğidir kalbinin dürüstlüğüdür.
Konuyu iyi okumanızı öneririm. Din ile komünizmin karşı karşıya getirilmesi diye bir şey söz konusu değil. Bir antropolog olarak idelojik anlamda insan davranışlarını karşılaştırmalı olarak ele aldım. Ben burada ne komunizmin ne de İslamın tarifini yaptım.

Sadece bizim komünistlerin, davranışlarıyla kültürel anlamda müslüman olduklarını savundum. Ahlakla, erdemle alakalı hiç bir tezim veya iddiam olmamıştır.

Kıbrıslı arkadaş konuyu iyi anlamış ve yorumunu yapmış isterseniz onun yorumunu bir okuyun.

Burada kim ahlaklı kim ahlaksız tartışması yapmıyoruz.
Siz kalkmışsınız bana alakasız örnekler vermişsiniz.
Lütfen konuyu saptırmayın.

Ben bizim komunistlerin kültürel anlamda müslüman olduklarını savundum.

Varsa bu anlamda olumlu yada olumsuz fikirleriniz paylaşın.
mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar mansur58'e Teşekkür Ediyor...