Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Yazdıklarınızın hepsini toplasanız ne olurki neyi anlıyacağım "aynı nakarat" hep aynı, aynı. Çoğuda zaten dediğim gibi kopiş.
Ordan burdan derlediğiniz yazılarınızdan şu anlaşılıyor, başta ılımlı sanki ortadaymış gibi bir izlenim yarattınız, daha sonra bazı yorumculara hakaret tarzı yorumlar yazdınız ve sonra gerçek kişiliğiniz ortaya çıktıki AKP nin borazanlığını yapmaya başladınız. Ben burada hiç bir partiyi ne temsil ediyor nede onu savunuyorum. Ülkem adına olumlu yada olumsuzluk neler varsa onlar hakkında yorumda bulunuyorum.
Evet Allah yürü kulum diyecek doğru. 5 sene evvel çocuklarını hayırlı işadamları okutacak ve 5 yıl sonra ailesi sülalesi korkunç bir yükselişe geçecek gemiler havuzlu villalar alacak kendide en zengin liderler sıralamasında yerini alacak, Siz de gözlerinizdeki perdeyi kaldırmadan yok CHP ye yok Kılıçdaroğlu'na hakaretler yapacaksınız. Bumu sizin adalet anlayışınız..!
|
Şu ezberden ibaret yazılarına bakılırsa benim bilgimi ölçmeye senin hayalin bile yetmez bu bir.
Gerçekleri göremeyecek kadar kör olup neredeyse darbecilerin yargılanmasına üstü kapalı ağıt yakacak kadar darbe sever olmaktansa ben bu işten anlamıyorum deyip dağda çobanlık yapmak daha iyidir bu iki.
Burada hiç bir partiyi ve görüşü temsil etmiyorum derken kaçak güreşme kurnazlığına sığınsan da Kılıçdaroğlu hakkında yazdıklarıma çok içerlemissin bu da üç.
Bence dürüst olun açıkça kimden yana olduğunuzu yazın da ona göre tartışmalarımız devam etsin. Ben bu ülkenin çoğunluğunu oluşturan bir müslüman olarak çok açık bir şekilde baştan beri yazıyorum ve AKP nin Türkiye de yaptığı siyaseti benimsiyor ve savunuyorum vesselam.