15.04.2012, 16:14
|
|
|
Usta Yiğido
ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 1019  
|
Cevap: 28 Şubat darbecileri tutuklandı
Alıntı:
mansur58 Nickli Üyeden Al?nt?
Şu ezberden ibaret yazılarına bakılırsa benim bilgimi ölçmeye senin hayalin bile yetmez bu bir.
Gerçekleri göremeyecek kadar kör olup neredeyse darbecilerin yargılanmasına üstü kapalı ağıt yakacak kadar darbe sever olmaktansa ben bu işten anlamıyorum deyip dağda çobanlık yapmak daha iyidir bu iki.
Burada hiç bir partiyi ve görüşü temsil etmiyorum derken kaçak güreşme kurnazlığına sığınsan da Kılıçdaroğlu hakkında yazdıklarıma çok içerlemissin bu da üç.
Bence dürüst olun açıkça kimden yana olduğunuzu yazın da ona göre tartışmalarımız devam etsin. Ben bu ülkenin çoğunluğunu oluşturan bir müslüman olarak çok açık bir şekilde baştan beri yazıyorum ve AKP nin Türkiye de yaptığı siyaseti benimsiyor ve savunuyorum vesselam.
|
Hayali gerçeği bırakın da ben şuna kanaat getirdim ki sizden hiç bir cacık olmaz! Sıkışınca vatan millet edebiyatı ve dini kullanmaya kalkacaksınız. Size cevap için harcadığım zamana yazık. Ne yazarsam yazayım her zamanki gibi "ezberci" ve kopyacı aynı şeyleri tekrarlayıp duracaksınız. Durmak yok kopyaya devam, size kolay gelsin.
|
|
|