Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 28 Şubat darbecileri tutuklandı
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.04.2012, 11:36   #11
mansur58
Usta Yiğido
 
mansur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
mansur58 Şuan mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.07.2014 06:38

Üyelik Tarihi: 15.10.2010
Mesajlar: 1.491
Tecrübe Puanı: 736 mansur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 28 Şubat darbecileri tutuklandı

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Yine beş yıldızlık, yine ezbercileri düşündürecek kısa ama özlü bir yazı. Eline diline sağlık öncevatan kardeş.

Düşündürecek dedim de; ezbercilerde düşünme eylemi olmuyor öncevatan kardeş. Onlar düşünmeden, araştırmadan, sorgulamadan ezberleri ile konuşurlar. Daha önce çevresinden ne öğrendilerse sürekli aynı şeyleri tekrarlarlar. Güncellik, yeni gelişmeler, yeni çözümler olmaz onlar için. Geriye dönük, gelenekçidirler.

Gelenekçilerin silahları söylediğin gibi Vatan, ırk ve din'dir. Sürekli onlarla vurmaya çalışırlar. Kazanırlar da. Çünkü, halkımızın çoğunluğu halen tutucu ve muhafazakardır.
Öncevatandan ilmi bir makale okuduk sonravatandan pardon sivaslınetten yıkama yağlama makalesine şahit olduk.

Uyanın beyler bayanlar uyanın bu halk devrim yaptı siz hala dedenizin darbe günlükleri rüyasıyla mı avunup seviniyorsunuz.

ÇEVİK BİR VE ÇETESİ NÖBETÇİ MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANARAK NAMLUSUNU BU MİLLETİN BAĞRINA DAYAYARAK YÜRÜTTÜKLERİ TANKLARIN MEKANI OLAN SİNCAN HAPSANESİNE KAPATILDILAR.

TUTARLI, DİNDAR, MUHAFAZAKAR BU HALK TUTATRSIZ, DİNSİZ, MUHAFAZASIZ VE ÖNÜNÜ GÖREMEYEN İLERİCİLERE SON TOKADINI DA VURDU.

__________________
“belki” ler dünyasında…
“keşke” lerle yaşarken…
“iyiki” diyeceğimiz insanlarda var
mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı mansur58'e Teşekkür Ediyor...