Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.04.2012, 19:23   #7
halukgta
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

halukgta Şuan halukgta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2016 12:35

Tecrübe Puanı: 533 halukgta FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yöntem yanlışsa, doğru anlamakta mümkün olmayacaktır.

Yazdığım yazılarımın tamamı benim şahsıma ait yazılardır. Yani kopyala yapıştır değil, önce onu belirtmek isterim.

Hadisleri ve peygamberimizin sünnetini inkar eden bir insan, size hadisleri örnek verip cevap verir mi?

Verdiğim cevaba baktığınızda anlamanız gerekirdi. Peygamberimizin adına o kadar yalan yanlış sözler uydurmuşlardır ki, bunlara düşünmeden, Kur'an ile karşılaştırmadan inanmak, peygamberimize saygısızlıktır.

Hesabın görüleceği gün, peygamberimizin şahitliğinde, eğer peygamberimiz ben böyle bir söz söylemedim derse, kimi şahit göstereceğiz, halimiz nice olur bunu iyi düşünmeliyiz.

Peygamberimiz sağlığında bu tehlikeyi görmüş ve söylediği bir sözün, dolaşa dolaşa farklılaştığını gördüğünden, benim sözüm olup olmadığını anlamanız için Kur'an ile karşılaştırınız demiştir.

Hatta ben söylemediğim halde, kim bu peygamber sözüdür diyorsa, cehennemdeki yerini hazırlasın diyerek, bizlerin dikkatini çekmiştir.

İşte kardeşim bende bunu yapıyorum RABBİM ŞAHİTTİR.

Saygılarımla
halukgta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla