Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.04.2012, 13:07   #23
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Tecrübe Puanı: 738 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İçki Yasağı

Alıntı:
BekirBayrak Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Benim ilköğretim 4. sınıfa giden oğlum okudu ve alaylı bir şekilde gülmüştü zaten ))
İşte sizinkisi böyle polemik.. Polemik olunca ağzınız kulaklarınıza varıyor.

Bunu bir kaç kez söyledim yine söyleyeyim. Siz bu polemiğe girdiniz mesela.. Ben de şimdi desem ki; "sizin yazılarınızı da 2.ci sınıftaki yakınım çocuk okudu; 'hiç mi mantık yok bunlarda yahu' dedi" desem ne olacak?

Bu sefer de diyeceksiniz ki, senin yazında mantık yok ki.. Yine aynı hakkı bana vermiş olacaksınız. Ve ben de "sizin yazınızda mantık yok" diyeceğim.

Nereye kadar gidecek bu polemik? Bilgi mi bunlar? Yapmayın Allah aşkına.

Bir defa yetişemediğiniz konuda çocukları devreye sokmanız ayıp. Yani şimdi din, etnisite, istismarınız yetmedi çocuk istismarına mı başladınız? Gerçek olsa bile çocukları devreye sokmanız hiç te etik olmuyor.. Ben şahsen utanırım. Çocukla haklı çıkmaya çalışıyorum diye.

Alkol hakkındaki bilgilerinizi yazarsınız. Zararlarını yazarsınız. Ben de bilgilerimi ve nasıl kullanılması gerektiğini yazarım. İşte bilgi tartışması buna derler.

Polemik insana hiç bir şey getirmez. O sana sen ona, süreeeeeer gider.
Aslında adminin yasaklaması gerekir. Bir kaç tane hariç, çoğu forumlarda polemik ve kişi üzerinden tartışma sürdürmek kesinlikle yasaktır.

Bu yazım da ilk sorumlu admine çağrım olsun.