Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.04.2012, 15:46   #50
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: İçki Yasağı

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kasten mi yapıyorsun Duman? 5-6 iletidir aynı şeyleri yazıyorum. Bilinçli bir insan çok yediğinin farkına nasıl varabiliyorsa, çok içildiğinin de o şekilde farkına varılabilir. Bilinçsiz insan çok yemeyi nasıl kontrol edemiyor, çokça hastalıklara davet çıkartıyorsa, içmek te aynı..
Bilinçli bir insan çok(neye göre çok onu daha açıklayan olmadı..) içerse birşeyin(alkolun doygunluğunun) farkına varamaz bence çünkü şarhoş olmuş ve bilinçsiz bir insan haline dönümüş ne yapacağı belli olmayan bir konuma gelir. Yanlış mıyım?

Şarhoş olduktan sonra alkol yasak olmuş yada olmamış ne önemi var. Trafiğe çıksa masum insanların canını alacak. Ne anladım ben böyle özgürlükten. Bilinçli bir alkol içicisi trafiğe çıkmaz diyenler de vardır içinizde. Alkolun içildikçe kişiyi cesaretlendirdiğini unutmamak lazım. Alkol aldıktan sonra o kişi kendini dünyanın kurtacısı zannediyor zaten. Televizyonlar da görüyoruz alkol alanların halini.