Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt?
yukarıda saydıklarını biraz abartmıyomusun................ .iyi düşün tarafsız ol..... olmayı becerebilirsen tabi......halka görüşünden dolayı beter olsunlar diyosun söylediklerinin çoğu abartı bu yüzden sen beter ol...........hatta iki kere beter ol.....
|
Yazdıklarımın hiçbiri abartı değil. Yaşayarak gördüğüm şeyler. İnsanlar maddi sıkıntılar yüzünden artık birbirlerinden koptu. Eskiden herkes birbirine gider oturur, yer içerdi. Şimdi insanlar birbirinden kaçıyor. Artık ya düğün ya cenaze olacak ki birbirlerini görsünler. Herşey toz pembe görünüyor ama malesef öyle değil. Sana burda daha nice örnekler verebilirim fakat sürekli aynı şeyleri yazmak istemiyorum. Şunu da belirtmek istiyorum evet insanlar alışveriş merkezlerine gidiyor alışverişlerini yapıyor, para harcıyorlar ama çoğu kredi kartından batmış durumda. Kız kardeşim icra takibi yapıyor anlattıklarını duyuyorum inanamazsınız. Ev kredisi çeken insanlar icralık durumda (istisnalar hariç) bu daha iyi günlerimiz.
Memurlara yapılan zam ise dalga geçmelerinden daha beter. Aslında hiç zam vermeyeceğiz ama dur vermedi olmayalım der gibiler. Yazık bu insanlara. Birde kalkıp Yunanistan'ı örnek veriyorlar. İnanın biz Yunan halkı kadar olamadık. Eğer söylediklerim yanlışsa beter olayım.