Alıntı:
mansur58 Nickli Üyeden Al?nt?
Syın Kıbrıslı ÇYDD kendi başına sorunlu bir kuruluştur. Derin ilişkierde Ergenokoncular, balyozcular vel hasıl darbeciler ÇYDD aracılığı ile ne mitingler düzenledi ne yürüyüşler yaptılar hepsi de hafızalarda çok taze. Onun için toprağı bol olsun ama Türkan saylanı rahmetle anamıyoruz.
|
Bu peşin hükümü nereden bulduğunuzu anlamıyorum işte... Her seferinde aynı yere geliyoruz, Demokrasi demokrasi diyorsunuz, demokrasinin en büyük koruyucusu hukuku boşa sayıyorsunuz, Demokrasinin ilk ve en önemli kuralı olan Suçu ispatlanana kadar suçsuzdur sözünü yok sayıyorsunuz. Sanık diyorum sanık, siz de aynısını söylüyorsunuz. Merak ediyorum acaba iddianameyi okudunuz mu? Ya da sahte delillerden haberiniz var mı? Okuyup bu peşin hüküme varıyorsanız dahi kabul edilemez çünkü hakim değilsiniz. Ben bir peşin hükümde bulunmuyorum ki bahsettiğiniz mitinglerin bazılarının düzenleme kurulunda olmama rağmen, en yakın dostlarım sanık olmalarına rağmen suçsuzlar demiyorum sizler ki bize darbeci demokrasi karşıtı demenize rağmen peşin hükümde bulunuyorsunuz... Sizinkisi tam da Erdoğan'ın dediği Tramvay çeşidi demokrasi işinize geldiğinde binip işinize geldiğinde iniyor yaftalıyorsunuz...