Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt?
İşin ilginç tarafı, moderatörler konuları senin kişselleştirdiğini vurguluyorlar.
Mesela kısa bir alıntı yapayım. Bunu buraya alıntılamam zorunlu hale geldi. Zira hem konularım siliniyor, hem de yukardaki yazımla seni değil, diğer arkadaşları ikaz ettim gibi gözüktüm.
Bu olaydan sonra sen, ben ve hemen hepimiz burada tartışmaları kişiler üzerinden yapmamaya söz vermeliyiz.
Yazılarımı silen Moderatörden kısa bir alıntı:
Hep söylemişimdir; "Özellikli insanlar fikirler üzerinden konuşur" Tekrar bir tartışma açmamak için devamını yazmıyorum.
Herkese iyi dileklerimle..
|
Fikirler üzerinden tartışılması doğru olanıdır. Fakat bu siteyi birilerinin yaptığı gibi taziye ve anma yeri haline de getirmemek lazımdır. Camdan evde oturanlar başkasının camına taş atmamaları gerekir. Herkes kendi kutsalına saygı duyulmasını istiyorsa başkalrının da kutsalına saygı göstermesi gerkir. Benim başından beri söylediğim şey budur. Bu sitede açılan her konu herkesin cevap vermesi veya yorum yapmasına açık demektir. O zaman herkes tahrik etmeden saygı çerçevesinde hareket ederse fikirler tartışılır. Aksi halde bu böyle devam eder gider.