Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 19 RAKAMININ SIRRI
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.05.2012, 21:00   #32
mansur58
Usta Yiğido

mansur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mansur58 Şuan mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.07.2014 05:38

Tecrübe Puanı: 698 mansur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 19 RAKAMININ SIRRI

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İşin ilginç tarafı, moderatörler konuları senin kişselleştirdiğini vurguluyorlar.

Mesela kısa bir alıntı yapayım. Bunu buraya alıntılamam zorunlu hale geldi. Zira hem konularım siliniyor, hem de yukardaki yazımla seni değil, diğer arkadaşları ikaz ettim gibi gözüktüm.

Bu olaydan sonra sen, ben ve hemen hepimiz burada tartışmaları kişiler üzerinden yapmamaya söz vermeliyiz.

Yazılarımı silen Moderatörden kısa bir alıntı:

Hep söylemişimdir; "Özellikli insanlar fikirler üzerinden konuşur" Tekrar bir tartışma açmamak için devamını yazmıyorum.

Herkese iyi dileklerimle..
Fikirler üzerinden tartışılması doğru olanıdır. Fakat bu siteyi birilerinin yaptığı gibi taziye ve anma yeri haline de getirmemek lazımdır. Camdan evde oturanlar başkasının camına taş atmamaları gerekir. Herkes kendi kutsalına saygı duyulmasını istiyorsa başkalrının da kutsalına saygı göstermesi gerkir. Benim başından beri söylediğim şey budur. Bu sitede açılan her konu herkesin cevap vermesi veya yorum yapmasına açık demektir. O zaman herkes tahrik etmeden saygı çerçevesinde hareket ederse fikirler tartışılır. Aksi halde bu böyle devam eder gider.
mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar mansur58'e Teşekkür Ediyor...