Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.05.2012, 21:28   #38
mansur58
Usta Yiğido

mansur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mansur58 Şuan mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.07.2014 05:38

Tecrübe Puanı: 688 mansur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 19 RAKAMININ SIRRI

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Birincisi; burada kimse kimsenin kutsalına hakaret edemez. Ederse en büyük yanlışı yapmış olur. Bunu zaten ispatlayamazsın.

Kutsallar sadece farklı yorumlanır. Kaldı ki prof. lar bile kutsalları farklı yorumluyorlar.

İkincisi; Burası halka ve her konuya açık bir forum. Her kes istediği konuda yazı yazar. Taziye de eder, anma da yapar. İlgilenmeyen ilgilenmez. Gider başka konularla ilgilenir.

İlk sorumlu adminin orada bir yazısı var. "İsteyen her konuda yazı yazar" der. Yeter ki kişiler aşağılanmasın.
Tekrar başa dönüp isbatlama yarışına girmeyelim bence. Sadece şunu söylüyorum bu sitede Sivaslılar olarak her görüşten ve anlayıştan insan varsa o zaman ideoljik saplantılarla hareket edip kışkırtıcı yazı ve yazarlarla burada şov yapılmaması lazımdır. Yapılırsa bu ister istemez karşıt görüşlü insanlar için cevap hakkı doğuracaktır.

Ben kimsenin sevdiklerini sevmek zorunda değilim kimse de benim sevdiklerimi sevmek zorunda değildir. Ama herkes birbirine saygı göstermek zorundadır.
mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla