Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.05.2012, 22:49   #44
mansur58
Usta Yiğido

mansur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mansur58 Şuan mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.07.2014 05:38

Tecrübe Puanı: 724 mansur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 19 RAKAMININ SIRRI

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yahu kardeş, şu görüşün yanlış. Herkes her konuda yazar. Bu sana kışkırtma gelmesin.

Ben demokrasi aşığıyım. Birisi kalksa bana dese ki: "demokrasi en kötü yönetimdir" ben şimdi buna kışkırtma mı demeliyim?

Ne yapmam lazım: Demokrasinin iyi taraflarını, var sa onun savunduğu sistemin kötü taraflarını saymalıyım. İşte hepsi bu..

Yeter ki kişisel sataşma olmasın. Shov falan nereden çıkarıyorsun? Fikir arzetmenin adı shov mu oluyor?
Bakın dünkü eklediğin konu çok güzeldi ne yazıkki kaldırıldı hatta o konuda ki düşncemi de yazdım. Bununla da yetinmeyip alıntıladığın siteye ulaşıp yazının tamamını da okudum. Bunlar tabi ki tartışılmalıdır. Bu konuları zaten islami kesim kendi arasında çokca tartışıyor. Ben demokrasiden yanayım fakat demokrasi de yetmez daha fazlasını istiyorum bunun adı da İslam. Komunizm de, kapitalizm de İslam da tartışılır. Ancak bütün dogmalardan ve saplantılardan kurtularak olmalı. Falan yazar halkın bir kesimine küfretmiş filan yazar aşağılamış, bunlar bu sitede kiralık küfürcü gibi paylaşılırsa karşı tarafa cevap hakkı doğar. Yoksa sen veya başka arkadaşların bir sistem konusunda eğrileri doğruları serdetmesinden kimsenin rahatsız olacağını sanmıyorum.

Ayrıca 19 rakamı uğurlu bereketli veya kerametli gibi tamamen uydurma hurafe düşüncelere katılmıyorum . Bu tür şeyler batıl inançlardır. Hiç bir sayının veya eşyanın uğurlusu uğursuzu olmaz.
mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla