Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 19 RAKAMININ SIRRI
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.05.2012, 14:51   #48
mansur58
Usta Yiğido

mansur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mansur58 Şuan mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.07.2014 05:38

Tecrübe Puanı: 724 mansur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 19 RAKAMININ SIRRI

Kardeşim konun uzayıp gitmesini istemem.
Söylenecek ne varsa söylendi sanırım. Burada bizim en önemli ortak paydamız Sivasli olmaktır. Sivaslıların içerisinde her düşünceden insan varsa o halde bir konu açarken azami dikkat gösterip başkalarını rencide edici veya hakaratamiz içerik taşıyan paylaşımlardan kaçınmak lazımdır. Hakaret olmadan rencide etmeden ben böyle düşünüyorum benim düşüncem budur şeklindeki yazılar her zaman saygı görür.

Ben bu siteye daha önce de girip çıkıyordum yeni değilim ve son zamanlarda yaşanan tartışmalar da yoktu herkes kendince güzel şeyler paylaşarak katkılar yapıyordu.

Ama ne zaman ki bir arkadaşımız hocaların, hocalığına, sakalına, sarığına hakaret eden ve alaya alan köşe yazarının yazısını ekledi işte o zaman na hoş tartışmalrın fitili ateşlenmiş oldu. O konu da bu paylaşımı yapan arkadaşıma medenice şunu yazdım. Arkadaşım siz bu şekilde başkalarının manevi değerlerine alaycı ve hakaratamiz yazılar paylaşıyorsunuz. Tasvip etmiyorum ama ben de kalksam falan tarikatın şeyhine veya alevilerin dedesine veya bir papaza, hahama aynı uslupta yazılar yazsam iyimi olur ? şeklinde hatırlatma da bulundum.

O arkadaşımın bana verdiği cevap şu oldu: Ben gerçekleri paylaşıyorum gerçekler sizi rahatsız ediyorsa o sizin sorununuz yapacak bir şey yoktur.

O zaman karşı tarafın da yazacaklarına zemin hazırlamış olursunuz. Buna katlanmanız gerekecektir.

Son sözüm; kendi ideoljilerimizi değil, hakaret içerikli köşe yazılarını değil daha çok Sivas'ı ve Sivaslıyı esas alarak hareket ettiğimizde sorun kalmaz. Sen bana saygı göster ben de sana saygı göstereyeim mantığıyla hareket etmek dileğiyle.

Benim için konu kapanmıştır

Kalın sağlıcakla
mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar mansur58'e Teşekkür Ediyor...