[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Mahmut Tuncer'in yaptığı show programında ilginç olaylar yaşandı.
Programın ilerleyen saatlerinde Mahmut Tuncer bir ara seyircilerin arasında gitti, seyircilerden birisi; "siz sivaslilar.net'i biliyormusunuz hiç ziyaret ettiniz mi" diye sordu?
Mahmut Tuncer müziği kestirerek soru soran kişiye, e nedir lo bana söyle bakalım diye soru sordu.?

Seyirci: "Mahmut abi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] diye tıklıyorsun orada herşeyi öğrenir görürsün" dedi. Meraka kapılan Mahmut Tuncer oradakilere" ula getirin bir laptop hele" diye seslendi. Hemen bir laptop getirildi, seyircilerin şaşkın bakışları arasında masaya oturan Mahmut Tuncer hemen linki tıklayarak siteye daldı. Bakışlarını kaçırmadan dakikalarca siteye bakarken "ya ben bu siteye bayıldım" dedi
Ve gerçekten bayılmaya başladı, Mahmut Tuncer alttaki resimde bayılırken ve onu tutmaya çalışan seyirciler görülüyor
Daha sonra stüdyoda bulunan sağlık görevlilerin yardımıyla ayılan Mahmut Tuncer bir süre dinlendikten sonra yardımcısını yanına çağırarak,"yav sen ne biçim adamsın, böyle bir site vardıda neden haber vermedin" dedikten sonra yardımcısını stüdyo içerisinde kovalamaya başladı,üç tur attıktan sonra kabin dışında yakalayan Mahmut Tuncer yardımcısının kafasına mikrofonla üç kez dank....dank...dank... diye vurdu.

Sonra stüdyoya dönen Mahmut Tuncer: "yav ne harika bir siteymiş.Orada samimyeti, kardeşliği, dostluğu arkadaşlığı gördüm bu beni çok mutlu etti ve çok sevindirdi, herkes bu siteyi görmeli" dedi.
"Ve buradan söz veriyorum dedi, sivaslilar.net site içinde evlenemeyenler varsa bana gelsinler ben onları ne yapar ne eder mutlaka evlendiririm" dedi.