Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.05.2012, 08:18   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 961 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Başkan Ürgüp Partisine sitem etti

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü yapılan BBP Sivas Merkez ilçe kongresinde partisine Belediye’ye sahip çıkmadıkları gerekçesiyle sitem etti.

Yaptığı çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp “Şimdi her şeyi açık konuşacağız burada parti teşkilatı arkadaşlarım belediyeye nasıl adam aldırırız, ikinci adamı nasıl aldırırız, senin adamın girdi benim adamım girmedi, belediye iş bulma kurumu değildi. Belediye 500 – 600 civarında adamda almış zaten. Ha ciddi manda bir ayrımcılık da yapamazsınız. İlk önce fakir fukaranızı gözeteceksiniz.
Sivas Belediyesi bu kışın yaptığı faaliyeti tarihinde hiç yapmadı. Aracı yok ekipmanı yok neyi yapacak. DSİ'den aldığı greyder, karayollarından aldığı greyderle mi yapacak. Yürümez ki bu işte, bunun için araç ekipmanlarımızı hep yeniledik. Geçen yıl yapacaktık şehitlerimiz oldu daha sonra deprem oldu kaldı. Tanıtımı yapamadık ama bugünlerde yapacağız. 140 -150 civarında pikap, kamyon, kepçe aldık. Bunun içerisinde asfalt makinelerinden tutun asfalt finişerlerine asfalt kazıma makinesine kadar. 12 milyon civarında araçta yatırım yaptık.” Dedi.
Parti teşkilatının kendisine ve yardımcılarına sahip çıkması gerektiğini dile getiren Başkan Ürgüp “Ben 7 başkan yardımcısıyla çalıştım. Herkes gücünün yettiği oranda işini yapmaya gayret ediyor. El alemde ne başkan yardımcıları vardı. Bir tanesinin arsızlığını, yolsuzluğunu duydunuz mu? Sahip çıkacaksınız Başkanınıza da Başkan Yardımcılarınıza da.
Son bir buçuk yıla giriyoruz. Herkes aklını başına alacak. Önce ben kendime konuşuyorum. Doğan Ürgüp’te aklını başına alacak. Sizde aklınızı başınıza alacaksınız. Bu seçimlere arımızla, namusumuzla gireceğiz. Alırsak alırız, alamazsak ta Allah’ın takdiri deriz ama bakın alırız.
Bu inanç meselesidir ben inanıyorum, bu seçimleri alırız. İnanmak başarmanın yarısıdır.
Teşkilatsız olmaz bu işler, teşkilatı bu manada çok önemsiyorum. Teşkilat seçmeni kiminle girecek Başkanla, Başkan yıpranırsa sizde yıpranırsınız.
Belediye teşkilatınız sizden şu desteği bekliyor sahip çıkmanızı bekliyor. Yaptığınız faaliyetleri anlatmanızı bekliyor.
Bazen beni yumuşak tavırlı buluyorsunuz. Ben olması gerekeni, olması gerektiği gibi yaparım. Kavga da ederim, saha da da öpüşürüm.
80 öncesi benim hayatımı bilenler bunları da bilir zaten. Hayatta yapmak istemediğim hiçbir şeye boyun eğmem. Sonuna kadar mücadele ederim. Ben bırakıp kaçmam da. Bütün ömrüm böyle geçti. Kabul etmediğim hiçbir şeyi kimse bana dayatamaz” ifadelerini kullandı.

Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla