Sivas için harıl harıl çalışılması gereken bir aydayız, Haziran ayında. Şimdi projelerin, icraatlerin havada uçuşması gerekir. Öyle ya Mart ayından bu yana iki buçuk üç ay geçmiş. İcraatler konusunda epey yol almışızdır. Malum üç-dört ay sonra da kış gelecek.
Belediyenin sitesine bir bakayım dedim, ne var ne yok. Genel haberler kategorisindeki altı önemli haber başlığı şöyle (Sivas Belediyesi'nin gündeminde neler varmış?):
- Zabıta kaldırım işgaline karşı önlem aldı. (Eh işte, haber sayılabilir. Pek itirazım yok.)
- Sivas Belediyesi TSM korosundan yaza merhaba konseri (Hımm, öyle mi? Sanata saygımız sonsuz, buna da itiraz etmeyeceğim.)
- Korsan taksi ve servis aracına geçit verilmeyecek (Peki kolay gelsin)
- Sokak hayvanları emin ellerde (En dişe dokunur ve icraat diyebileceğim iş, ben öğrenciyken sabahları köpeklerle boğuşa boğuşa okula gitmekten nefret ederdim. Sami Bey bu barınağı yapmasa bu haber de yapılamazdı herhalde.)
- Birimler arası futbol turnuvasında büyük çekişme (Bana ne ya, bize ne? Halkı ne ilgilendirir?)
- Sivas Belediyesi Türk Sanat Müziği korosundan yaza merhaba konseri (Sanırım aynı başlık yukarıda da vardı, bu ilan yukarıdaki de konser sonrası haber nitelğinde galiba! Püfff)
Özetle muhteremler

ben ortada icraat diye niteleyebileceğim bir çalışma, haber vs göremedim, ya hu bu konular başka yerlerde konuşuluyor da ben mi yanlış yerlerde geziniyorum?!?! Sonuç ortada, ne kadar icraat odaklı çalışıldığı ayan beyan!