Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.06.2012, 10:43   #95
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 06:48

Tecrübe Puanı: 748 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: "Memura süper teklif"

Alıntı:
amet_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
beni ne olduğun ilgilendirmez senin iyi yerlerde olman benim içime dert olmazki inşallah en iyi yerlere gelirsin benim belirtmek istediğim arkadaşlarının güvenini yanlış bilgiler paylaşarak boşa çıkartma bu durum aynı zamanda bir partinin genel başkanının durumuna benziyor çıktı elinde dosyalarla seçmenini yalan yanlış bilgilerle kendine inandırdı sonuç ne oldu birinde kendi oy kullanamadı diğerinde beklediği sonucu alamadı
Bak halen kişilerle uğraşıyorsun. Benim ne olduğum seni ilgilendirmiyorsa neden "şu sana şunu demişti aslında sen öyle değilsin" anlamında, keza "Kılıçdaroğlu şöyle yapmış ta böyle yapmış". Bunlar boş, kimseye hiç bir yararı olmayan laflar. Sadece polemik. İçinde bilgi yok.

İlgileneceksen fikirle, ideolojilerle ilgilen. Zira dünyadaki tüm kişiler fikirlerin, iedeolojilerin peşinden gider. Bataklık ya da hazine onlardır. Eleştireceksen beğenmediğin fikirleri eleştir ki, kişiler yanlışa düşmesin. Şu fikir şu nedenle yanlış de. Kişileri yanıltır de..

Anladığım kadarıyla sen sol düşünceye karşısın. Ben de sol düşünce taraftarııyım. İşte yapacaksan, eleştireceksen bu düşünceyi eleştir. Zira fikir ne ise zikir odur. Yani kişilerin yanlış veya doğru icraatları fikirlerindendir.

Seviyeli insanlar fikirlerle uğraşır. Özelliksiz insanların da "ne" ile uğraştığını sen söyle.