Cevap: Deniz Feneri Davası Düşebilir
Konuya Almanya'daki dava üzerinden neden bakıyorsunuz? Türkiye'de dava neden geç açıldı? Tutuklu yargılanma olayında neden çifte standart var? Savcılar neden değişti? Savcılar değişince suçun vasfı neden değişti? Bunları konuşmak daha doğru değil mi? Bırakın Alman Türk iç savaşını lütfen. Dava açıldı mı? Savcısı var mı? Dosya hazırlanırken neden el çektirildi insanlar davadan? Bırakın adam gibi yargılansın herkes... Ergenekon davasında ben şahsen şimdiye kadar hiçbir hakim ya da savcı hakkında ileri geri konuşmadım. Hukuka güvenmek gerek karşılaştırmak belki doğru değildi ama iki dava arasında uygulamada çok fark var. Birisinde bir zanlı bir şehirden bir şehre kelepçeli götürülürken, diğerinde hava alanında hayranları ile fotoğraf çekinecek kadar rahat gidiyor. Neymiş kişinin itibarı... Laf-ı Güzar öteki de çok tanınmış gazeteciler??? Yanlış olan bahsi geçen davadaki davranışlar değil, kimse yanlış anlamasın, O'na da kelepçe vurulsun ya da tutuklu yargılansın demiyorum, öbür davalardaki insanların da itibarı ve aileleri sağlıkları düşünülsün diyorum...