Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt?
sayın ağaoğulları yaptığınız yoruma teşekkür etmesine karşın belliki kendisinden söz etmeyi uygun bulmamış. bu değerli ozanımız, sitede sandallı rumuzu ile kayıtlı bulunan Hasan İLTER beydir. şiirlerinde siyahi mahlasını kullanan değerli ozanımız yıldız eli sandal köyü doğumlu olup ilk okulu köyünde orta öğrenimini sivas imam hatip lisesinde bitirmiş. bursada kamu yönetimi okuyup mezun olduktan sonra yurt dışına almanyaya gitmiştir.halen almanyada yaşayan bu kıymetli şaiirimizin yüzlerce bir birinden değerli eseri kitap olarak basılıp edebiyat merakı bulunan binlerce okuyucuyla buluşmayı beklemektedir.benim kendisine çağın karacaoğlanı diye hitap ettiğim sayın ilter, bizlerden yaşça küçük olmasına karşın her türlü saygı ve övgüyü hak eden bir hemşehrimiz ve kardeşimizdir ayrıca bu değerli şaiirimizin facede sivaslı ozanlar ve seher yeli adlı ikide şiir gurubu bulunmaktadır.yolu ve bahtı açık olsun.
bilmem yardımcı olabildim'mi? sayın ağaoğulları.
|
Necmeddin hocam degerli yorumun icin cok tesekkur ederim. Ben gerekli bilgileri sayin Agaogullari' na mesajla bildirdim. Aciklama icin ayrica tesekkur ederim. Selamlarimla