Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Bunun özellikle yapıldığına ve bir kaç kişinin yaptığına inanıyorum. Bana katılmayan, benim gibi düşünmeyen buradan gitsin, uzaklaşsın mantığı güdülmekte. Ve başarılı olmaktalar da. Çünkü tablo ortada, güzelim siteyi ne hale getirdiler, kala kala üç. beş kişi kaldı onlarıda bir şekilde buradan uzaklaştırmak, soğutmak gayreti içindeler. Örneğin aklıma gelen KAOS, sivaslınet, Alibaba58 NECMEDDİN ÖZBEK gibi isimlerde küstürülmüştür. Bunlar gelmediği sürece bende katılmayı düşünmüyorum artık.
Selam ve saygı ile...
|
sevgili öncevatan_58 uzun bir süredir bu sitede üye olarak bulunmama karşın ne küçüğüne sevgisizlik nede büyüğüne saygısızlık yaptım siyasal düşüncelerimiz ve dünya görüşümüz farklı bile olsa herkesi kardeş dost olarak gördüm herkese her konuda yardımcı olmaya dertlerine ve sevinçlerine ortak olmaya çalıştım geri döndüm baktımki bu sitenin güçlenmesi ve kalıcı olması için verdiğimiz savaşım hiçe sayılmış bir densizin yalan yanlış tamamen siteyi provake etmek amacıyla yaptığı yorumlar ve hakaret amil sözler değer görmüş ve bu köklü sandığım dostluklar rafa kaldırılmış.üzülerek belirteyimki insanlık ve hoş görü yerine idoljiler ön pilana çıkarılmıştır hatta bilirmisinki sitede en çok değer verdiğim insanlar tarafından ben ve benim gibi düşünenler başka bir gurupta dinsizlikle suçlanmıştır işte o nedenle kırgınlığım ve küskünlüğüm elbetteki vardır bende senin gibi değer verdiğim kaos,sivaslınet,alibaba,amazon 10 sivaburs ,kamera,hasret, abircan arif coşkun pusula ve diğer siyasal düşünceleri ne olursa olsun saygıyı ve sevgiyi hak eden arkadaşlar gelene dek bende yokum ayrıca şahsıma gösterdiğin ilgi nedeni ile sanada özellikle teşekkür ederek sağlıcakla kalın diyorum .saygılarımla.