Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sitemizin Ozanları
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.07.2012, 17:22   #17896
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Tecrübe Puanı: 725 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sitemizin Ozanları

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Milletin diniyle imanıyla inancıyla dalga gecenleri, aşağılayanları gelip burda baştacı edeceksiniz sonra konumuz siliniyor adalet yok vs. Diye mazlum rolü yapacaksınız.Yok öyle bişey. Sivaslılarla ilgili hicbir konuya katkınız olmayacak sadece dinsiz yazarların yazılarını paylaşacaksınız yönetim de izleyecek öyle mi? Forum yöneticiliği yaptığını iddia eden bir arkadas var. Onun forumuna gidebilirsiniz. Karşıt görüşlü olmadığınız icin sizi almamazlık etmez
İnsanlar burada dostluk ve dayanışma için bir haftadır çırpınıyor sen hala bölüp parçalamak için çalışıyorsun. Bu kin bu nefret niye?

Bu sitede belki yüz kez "fikirler farklı olabilir, farklı fikirler paylaşılmalıdır" diye belirtildi. Yüzlerce kez atışmalarda da yazıldı bu iyi niyet çağrısı. Ama senin insanlığa olan kinin nefretin bunu anlamanı engelliyor nedense.

Sadece demokrat insanlara da değil sizin kininiz. İslamiyetin gerçeklerini paylaşanlara da, Haluk Gümüştabak gibi sitelerde dini saygınlığı olan bir kişiye de saldırıldı burada. Kaldı ki hiç bir kimse bu sitede dine saldırmadı. İspatlayamazsınız. Din konusunda yalnızca dinin gerçeklerinden bahsedildi.

Köşe yazılar ise yalnızca dini kullananlara karşı yazılmış yazılar. O yazılar tüm internette dolaşan yazılar. Sen neden bahsediyorsun?

İnsanların iyi niyet, sağduyu çağrısını artık kini nefreti bir kenara bırakıp duymalısınız. Dinin de ahlakın da ilk amacı dostluk ve dayanışmadır.

Sadece sazla çözülmez düğüm
Fikre hürmet olur benim bildiğim
Saygı eksik buradaki gördüğüm
İnsana değeri alın da gelin.

"Fikre hürmet" dersin küfür edilir
Şikayet edersin yazın silinir
Yetkili ararsın pusuya yatılır
Gizlenmeyen birini alın da gelin

Ozan değilem ki derdim anlatam
Kaygım olduğunda kulak çınlatam
Bir yetkili ararım sözüm dinletem
Bana bir sorumlu alın da gelin